E-post: Katrinxatxrehkendamine.ee|Telefon: 53 478 031

Raamatupidamises abistame meie

Meie teenused

Raamatupidamisteenuseid pakkuv firma Rehkendajad Osaühing on loodud veebruaris 2007 ja tegutseb Tallinnas. Peamiselt käib töö kodukontorites Tabasalus, Tallinnas, Kärdlas ja Keilas.

Firma omanik Katrin Seman on töötanud raamatupidajana üle 20 aasta. Omandatud on raamatupidamisharidus, on tehtud raamatupidamist väga erinevates valdkondades tegutsevatele organisatsioonide, seega kogemusi erinevaid ja rohkesti. Lisaks eelnevale on ka palju peale hakkamist. Suguvõsas on raamatupidamine traditsiooniks juba mitu põlve.

Hetkel on ettevõttes 4 töötajat – juhatuse liige/raamatupidaja, IT- tehnik ja 2 raamatupidajat. Lisaks anname võimaluse ka praktikantidele.

Raamatupidamisteenuseid pakume üle Eesti väiksematele ja keskmise suurusega ettevõtetele, lisaks ka MTÜ-dele ning korteriühistutele.  Takistuseks ei saa olema teenuse tellija asu- või tegevuskoht, vajadusel sõidame kohale ka kliendi juurde.

Rehkendajad Osaühing poolt pakutav raamatupidamisteenus hõlmab tegevust algdokumendi kontrollimisest ja sisestamisest, edasi kasumiaruanne ja bilanss ning lõppeb majandusaasta aruande koostamisega. Tööks kasutame põhiliselt Standard Books majandustarkvara, palgaarvestuseks Merit Palk programmi, ning veebipõhist raamatupidamisprogrammi Directo. Korteriühistute tarbeks kasutame veebipõhist programmi Korto pro. Lisaks klientide soovile ja vajadusele, kasutame ka programme Smart Accounts ja Simple Books.

Firma eesmärgiks on pakkuda oma klientidele usaldusväärset ja kvaliteetset raamatupidamisteenust.

Teie huvid on meie huvid!

Parimate soovidega,
Rehkendajad Osaühing